• Vyšetrenie školskej spôsobilosti
          • Vyšetrenie školskej spôsobilosti

          • Oslovujeme Vás opäť s ponukou psychologického vyšetreniaškolskej spôsobilosti u 5-6 ročných detí, ktoré by mali nastúpiť do 1. roč. ZŠ. V tomto školskom roku sa nebude dávať rozhodnutie o odklade školskej dochádzky, ale rozhodnutie o pokračovaní v predprimárnom vzdelávaní. Toto rozhodnutie bude vydávať riaditeľka MŠ.

            V prílohe posielame

            1.prihlášku na vyšetrenie školskej spôsobilosti    Prihlaska-na--vys.1.doc

            2.súhlas zákonného zástupcu       suhlas-vysetrenie-SZ--MS.docx

            3.leták  pre rodičov            skolska-zrelost---letak-pre-rodicov.docx                        

        • CZŠ sv. Cyrila a Metoda
          • CZŠ sv. Cyrila a Metoda

          • Vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu nie je možné uskutočňovať otvorené hodiny a DOD na ZŠ. Rodičia nemajú možnosť nahliadnuť do priestorov školy, porozprávať sa s nami a získať dostatok informácií o našej škole. 

             

            Prečo si vybrať práve nás?

             

            Obrazom súčasnej doby je dynamický rozvoj a časté zmeny. Aj tieto fenomény nám prinášajú mnohé každodenné rozhodovania. Častokrát sú jednoduché, inokedy dôležité a ovplyvňujúce naše životy na dlhé obdobie. Jedným z nich je určite aj výber základnej školy pre naše deti. Z vlastnej skúsenosti viem, že správne sa rozhodnúť nie je vôbec jednoduché. Znamená to získať pravdivé informácie, vyhodnotiť vlastné skúsenosti, poznanie a v neposlednom rade prijať zodpovednosť za svoje rozhodnutie. Kým sa tak stane, ponúkame Vám, milí rodičia, zaujímavé videá zo života našej školy, z ktorých zistíte, v čom sa líšime od ostatných škôl a v čom sme výnimoční.

            V priebehu nasledujúcich dní Vám budeme prinášať jednotlivé časti, prostredníctvom ktorých Vás prevedieme našimi priestormi, oboznámime so školským vzdelávacím programom a spolu s nami budete mať príležitosť čiastočne precítiť atmosféru u nás v škole.

            Sme modernou školou s jasne stanoveným cieľom a tradíciou. Na dynamickosť doby a požiadavky stredných škôl reagujeme vzdelávaním a výchovou. Aj preto sme sa rozhodli ponúknuť pre Vaše deti triedu s bilingválnym programom už od 1.ročníka. Sme tak jedinou školou svojho druhu v meste Sereď. V tomto školskom roku ponúkame opäť NOVINKU – bilingválny program už aj žiakom 5.ročníka.

            V jednotlivých častiach našich videí Vám postupne ponúkneme všetky potrebné informácie na to, aby ste sa dokázali správne rozhodnúť.                

                                                                             Ing. Monika Kroláková riaditeľka školy

             

             

        • Za dverami našej školy
          • Za dverami našej školy

          • Milí žiaci, budúci žiaci, rodičia, priatelia, pozývame vás na virtuálnu prehliadku, počas ktorej môžete z pohodlia domova nazrieť do vnútorných priestorov ZŠ Jana Amosa Komenského a prezrieť si triedy, učebne, školskú jedáleň či telocvične. Nakoľko aktuálna situácia nám neumožňuje osobné stretKliknite na link, rozbaľte menu a pozrite si školu http://www.provirtual.sk/images/projekty/projekt877/zssered.html 8.4..2021 budeme robiť aj online webinár pre rodičov o školskej pripravenosti. 

            S pozdravomPaedDr. Paulína Krivosudskáriaditeľka ZŠ Jana Amosa KomenskéhoKomenského 1227/8, 926 01 Sereď riaditelka@zskomsered.sk;+421 911 332 178; 031/6270151 alebo 031/6270140

        • Obnovenie výučby od 22.03.2021
          • Obnovenie výučby od 22.03.2021

          • Rodičia a osoby vstupujúce do materskej školy potrebujú mať k nahliadnutiu 7-dňový negatívny test.

            OZNÁMENIE, v súlade s rozhodnutím ministra školstva č. 2021/10079:1- A1810 z 5. februára 2021 a uznesením Vlády SR č. 156/2021 zo dňa 17. 03. 2021 - aktualizácie mapy okresov podľa aktuálnej rizikovosti s ohľadom na šírenie ochorenia COVID-19 a stanoviska RÚVZ Galanta č. AA/2021/00421/01134 zo dňa 17. 03. 2021.

            Od 22.03.2021 sa obnovuje výchovno- vzdelávacia činnosť v materskej škole a jej elokovaných pracovísk.